Babolat Counter Viper Padelbat

Pris: 2.399,00 kr Special Price 1.999,00 kr
Lagerstatus: På lager
Babolat Counter Viper Padelbat er en del af den nye "Viper"-serie fra Babolat, som ikke må forveksles med powerbattet Viper Carbon. Denne nye high-end serie bygger på en filosofi om nye spillertyper, som omhandler at alle kan afgøre duellen, men at der er forskel på hvordan man kommer frem til afgørelse.

Counter Viper passer til den tålmodige spiller, som forsvarer sig godt og via tålmodigt spil formår at komme frem til den helt oplagte chance, før bolden afgøres. Battet stræber efter at have kontrollen til at kunne stå et stærkt forsvar, men stadig med power til at kunne slå den afgørende smash.

Battets hovedform er nyudviklet og ligger mod den traditionelle runde hovedform, hvilket betyder sweetspot er placeret centralt i battet. For at sikre kontrol har battet en forholdsvis hård ydre kerne/skum. X-Eva teknologien giver en blødere indre kerne/skum, som tager de værste vibrationer og dermed bliver battet mere skånsomt for armen.

Battes vægt er 365 gram med en balance på 27 cm, hvilket er en smule til den hovedlette side. Selve grippet på battet virker en smule længere, hvilket gør battet velegnet til spillere der slå med 2 hænder i baghånden.

Den nye Viper-serie er opbygget omkring følgende egenskaber:
Explosive power - Kombinationen af X-Eva skum (nyudviklet 3-lags skum) og carbon overflade, sikrer massere af slagkraft.
3D spin - et rug mønster på overfalden med mat finish, som giver god boldkontrol og mulighed for spin.
HPS - Placering af hullerne på battet er optimeret til battets hovedform og sweetsport således at der opnås øget kontrol.